Ινδός 102 ετών διοργάνωσε “γάμο” για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός και να πάρει σύνταξη

«Είμαι ζωντανός!». Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να μεταφέρει ένας Ινδός ηλικίας 102 ετών, που εδώ και μερικούς μήνες δεν λαμβάνει σύνταξη γήρατος γιατί οι Αρχές τον θεωρούν νεκρό.

Ο υπέργηρος αποφάσισε να διοργανώσει έναν ψεύτικο γάμο, ώστε να αποδείξει ότι είναι ζωντανός. Εμφανίστηκε λοιπόν με άμαξα, γαμπριάτικο κοστούμι και μια μπάντα στην έδρα της τοπικής κυβέρνησης.

«Δεν λαμβάνω πλέον σύνταξη γήρατος από τον Μάρτιο, επειδή τα κυβερνητικά αρχεία λένε ότι είμαι νεκρός», είπε ο Ντούλι Τσαντ και πρόσθεσε: «Από τότε προσπαθώ μάταια να αποδείξω ότι ζω ακόμα».

Ο κοινωνικός λειτουργός Ναβίν Τζαϊχίντ, που ήταν μεταξύ των δεκάδων προσκεκλημένων στον ψεύτικο γάμο του Τσαντ, είπε ότι είχε ακούσει να μιλούν γι’ αυτή την υπόθεση και αποφάσισε να βοηθήσει τον υπεραιωνόβιο.

«Επικοινωνήσαμε με διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανώσαμε συνέντευξη Τύπου, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε σκεφτήκαμε να οργανώσουμε μια γαμήλια πομπή, για να τραβήξουμε την προσοχή», εξήγησε.

Ο Τζαϊχίντ είπε ότι του τηλεφώνησαν πολλοί άνθρωποι που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, αφού κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο με τον «γάμο» του Τσαντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ