Ίλον Μασκ: Το εκκεντρικό κούρεμα του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο

Νέα εμφάνιση για τον Ίλον Μασκ. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έφθασε στο Μαϊάμι με το ιδιωτικό του τζετ και φυσικά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος επέλεξε νέο κούρεμα και συγκεκριμένα ένα… περίεργο στυλ μοϊκάνας.

Ο Ίλον Μασκ, ιδρυτής και CEO της Tesla και της SpaceX εμφανίστηκε με το ακραίο νέο look του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι όπου έφθασε την Τετάρτη το βράδυ.

Ο δισεκατομμυριούχος με μια περιουσία που αγγίζει τα 300 δισ. δολάρια και τον καθιστά τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, θα δώσει το “παρών” στο φεστιβάλ τέχνης στο Art Basel Miami, όπου συχνά διοργανώνονται λαμπερά πάρτι με παρουσία διασήμων. Η έκθεση ξεκίνησε την Πέμπτη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο.

Ο Ίλον Μασκ έχει γίνει συχνά αντικείμενο φημολογίας σχετικά με την… κώμη του. Το 2018 ένας ειδικός είχε πει στο Page Six ότι ο δισεκατομμυριούχος πιθανότατα έχει υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών.

Η αλήθεια είναι ότι πριν από είκοσι χρόνια, την εποχή που ίδρυε την Paypal είχε εμφανώς λιγότερα μαλλιά, αλλά από τότε ο μεγιστάνας της τεχνολογίας εμφανίζει πιο πλούσια μαλλιά και έτσι δημιουργούνται εικασίες ότι υπήρξε χειρουργική παρέμβαση αλλά και ότι ο Μασκ ακολουθεί μία ρουτίνα φροντίδας του τριχωτού της κεφαλής του με βαφές και άλλους τρόπους ώστε να φαίνεται πιο νέος.

Στο Μαϊάμι έφθασε με τον γιο του, X Æ A-XII, ενός έτους, και την νταντά του παιδιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ