Ιατροδικαστές στον Καβαλιέρε

Ιατροδικαστές στον Καβαλιέρε 

 

 

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν παρουσιάστηκε, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα όπου πρέπει να τελεσθεί η δικάσιμος της υπόθεσης Ρούμπι Γκέιτ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του «Καβαλιέρε» έχουν ζητήσει νέα αναβολή της δίκης, λόγω «εύλογου κωλύματος» του πελάτης τους, με αναφορά στην επιπεφυκίτιδα για την οποία έχει εισαχθεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφφαέλε του Μιλάνου.

Από την πλευρά τους, οι κατήγοροι εισαγγελείς ζήτησαν την αποστολή ιατροδικαστών στο Σαν Ραφαέλε, ώστε να εξακριβώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του «μίστερ τιβί».

Ανάλογη επίσκεψη ειδικών, το περασμένο Σάββατο, είχε ως αποτέλεσμα την συνέχιση της δίκη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ομίλου Μέντιασετ, διότι κρίθηκε, ότι, αν το επιθυμούσε, ο ζάμπλουτος πρώην πρωθυπουργός, μπορούσε να παρακολουθήσει την εν λόγω δικάσιμο.

Υπενθυμίζεται τέλος, ότι, εκτός και αν αποφασιστούν νέες αναβολές, η δικαστική ετυμηγορία για την υπόθεση Ρούμπι Καρίμα θα πρέπει να γίνει γνωστή στις 18 Μαρτίου και εκείνη για την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων στις 23 του μήνα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.