Η Τριερβελέρ μαλλιοτραβήχτηκε με την κολλητή της

Η Τριερβελέρ μαλλιοτραβήχτηκε με την κολλητή της

 

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει και πάλι η πρώην σύντροφος του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, και αυτή τη φορά όχι για τις αποκαλύψεις του βιβλίου της, αλλά για τη συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού France-Dimanche, η Τριερβελέρ, φέρεται να επιτέθηκε στη φίλη της Βαλερί ντε Σενεβίλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωνε ο πολιτικός Ζαν Λουκ Ρομέρο στο μπαρ Banana Cafe στο Παρίσι.

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Τριερβελέρ, μόλις αντίκρισε την ντε Σενεβίλ, της τράβηξε τα μαλλιά ενώ με το άλλο χέρι την γρατζούνισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες ήταν φίλες για παραπάνω από 20 χρόνια, ενώ η ντε Σενεβίλ είναι η πρώην σύζυγος του Μισέλ Σαπέν, πρώην υπουργού Οικονομικών και κουμπάρου του Ολάντ. Μάλιστα όπως σημειώνεται ότι ντε Σεβενιλ ήταν από τα πρόσωπα που κατά την διάρκεια της περιπέτειας της Τριερβελέρ με τα παραστρατήματα του Ολάντ, στάθηκε στο πλευρό της. Ωστόσο παραμένει άγνωστος ο λόγος που οι δύο- μέχρι πρότινος- φίλες έπαψαν να μιλούν.  

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή DailyMail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ