Η Τουρκία προωθεί μπλουζάκια για την αναγνώριση του ψευδοκράτους – Τα φόρεσαν και σε Νομπελίστα επιστήμονα

Η Άγκυρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πετύχει την αναγνώριση του ψευδοκράτους από την διεθνή κοινότητα και σε μια επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση προωθεί μέχρι και μπλουζάκια για την αναγνώριση του ψευδοκράτους. στην προσπάθεια της αυτή επιστράτευσαν μάλιστα και γνωστό Νομπελίστα καθηγητή.

Πριν από λίγες μέρες o Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην 77η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και κάλεσε τις συμμετέχουσες χώρες να αναγνωρίσουν την λεγόμενη ΤΔΒΚ.

Ένα από τα πολλά βήματα, που έχουν κατά κύριο λόγο επικοινωνιακό χαρακτήρα και στοχεύουν στην αναγνώριση του ψευδοκράτους, είναι τα μπλουζάκια που προωθεί η Τουρκία και γράφουν «TRNC Should Be Recognized» στα αγγλικά.

Όπως αποκαλύπτει το sigmalive, την συγκεκριμένη φανέλα που προωθούν τα τουρκικά ΜΜΕ φόρεσε και ο παγκοσμίου φήμης νομπελίστας καθηγητής Aziz Sancar. Ο Aziz Sancarείναι Τούρκος μοριακός βιολόγος και το 2015, του απονεμήθηκε το Νόμπελ Χημείας μαζί με τον Tomas Lindahl και τον Paul L. Modrich για τις μηχανιστικές τους μελέτες για την επιδιόρθωση του DNA.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ