Η σχολή για μπάτλερ που κάνει θραύση στην Ολλανδία – ΒΙΝΤΕΟ

Η δουλειά του μπάτλερ δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζετε, θέλει θυσίες και αρετές που λίγοι μπορούν να διαθέσουν…

«Ένας μπάτλερ πρέπει να είναι πιστός, ευλύγιστος, διακριτικός, γρήγορος, έμπιστος, ειλικρινής και δουλευταράς. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι ένας μπάτλερ πρέπει να είναι έτοιμος να βάλει τις επιθυμίες κάποιου άλλου προσώπου πάνω από τις δικές του», δηλώνει ο Διευθυντής της Ακαδημίας μπάτλερ στην Ολλανδία, Robert Wennekes.

O Robert Wennekes έγινε μπάτλερ στα 21 του χρόνια, αγαπά πολύ αυτήν την δουλειά και αποφάσισε να δημιουργήσει μια σχολή για αυτήν την δύσκολη, όπως ονομάζει, Τέχνη. Σήμερα η σχολή διαθέτει 135 δωμάτια, στα οποία μάλιστα οι μαθητές μένουν για 10 ολόκληρες εβδομάδες που διαρκεί το πρόγραμμα εκμάθησης.

Όλα εξυπηρετούν έναν σκοπό: Την εκπαίδευση μπάτλερ 24 ώρες το 24ωρο. Οι μαθητές που ξεκινούν από την ηλικία των 18 και φτάνουν έως και 68 χρονών μαθαίνουν νοικοκυριό, διοίκηση του σπιτιού και χρήσιμες συμβουλές που θα τους είναι απαραίτητες στο μέλλον.

«Αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι πειθαρχία και να παίρνουν την δουλειά τους στα σοβαρά! Οι μαθητές θα σκουπίσουν θα σφουγγαρίσουν, θα σερβίρουν, θα πλύνουν τουαλέτες… Δεν είναι μια απλή δουλειά! Ο μπάτλερ είναι ο υπεύθυνος για μία ολόκληρη οικογένεια και την ευτυχία της!».Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ