Η στιγμή που αποφυλακίζεται πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ μετά το σκάνδαλο με τα Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ -ΒΙΝΤΕΟ

Στον κυκεώνα του σκανδάλου όπου εύποροιΑμερικανοί αγόραζαν θέσεις για τα παιδιά τους σε σχολές της ελίτ, όπως τα Πανεπιστήμια των Γιέιλ, Στάνφορντ και Τζορτζτάουν εμπλέκονται διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ όπως η Φελίσιτι Χόφμαν και η Λόρι Λάφλιν, μαζί με άλλους 31 γονείς, ενώ έχουν συλληφθεί συνολικά 50 άτομα.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η Φελίσιτι Χόφμαν αποφυλακίζεται μετά την κράτησή της, που ακολούθησε της απαγγελίας κατηγοριών από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς. Μαζί της αποφυλακίστηκε και ο σύζυγος της Λάφλιν, Μάσιμο Τζιανούλι.

Η σταρ των Νοικοκυρών σε Απόγνωση απελευθερώθηκε με εγγύηση 250.000 δολαρίων. Η Χόφμαν φέρεται να πλήρωσε 15.000 δολάρια υπό τη μορφή δωρεάς, προκειμένου κάποιος να αλλάξει τις απαντήσεις της κόρης της στις εισαγωγικές εξετάσεις σ’ ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι γονείς έπαιρναν ένα ιατρικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το παιδί τους χρειαζόταν έξτρα χρόνο για να συμπληρώσει το σχετικό τεστ στο αντίστοιχο Πανεπιστημιακό ίδρυμα. Μόλις το είχαν στα χέρια τους, οι αρμόδιοι που είχαν στήσει την κερδοφόρα επιχείρησή τους κανόνιζαν ώστε το παιδί του πελάτη τους να δώσει εξετάσεις σε ένα από τα κέντρα που ήταν υπό τον έλεγχό τους, το ένα στο Χόλιγουντ και το άλλο στο Τέξας.

Δείτε εδώ το βίντεο

 Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: EPA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ