Η Sony ζητάει συγγνώμη

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η δισκογραφική εταιρεία Sony έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να αυξήσει στη Βρετανία τις τιμές δύο άλμπουμ της Γουίτνεϊ Χιούστον, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της.

Σύμφωνα με το ΒΒC, τα άλμπουμ «Ultimate Collection» και «Greatest Hits» αυξήθηκαν κατά 3 λίρες έκαστον, με αποτέλεσμα να αυξηθεί αυτομάτως η τιμή τους και στο iTunes.

Σε ανακοίνωσή της η Sony υποστηρίζει ότι η τιμή των άλμπουμ αυξήθηκε «κατά λάθος». Τονίζει, επίσης, ότι το λάθος «διορθώθηκε άμεσα», μόλις έγινε αντιληπτό.

«Απληστία» και «ντροπή» ήταν οι δύο λέξεις που κυριάρχησαν στα μηνύματα των θαυμαστών της Χιούστον στο Twitter, μόλις έγινε γνωστό ότι αυξήθηκαν οι τιμές των δύο άλμπουμ.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που κάποιος διάσημος τραγουδιστής «φεύγει» από τη ζωή, έτσι και στην περίπτωση της Χιούστον οι πωλήσεις των δίσκων της τις τελευταίες ημέρες έχουν εκτοξευτεί τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βρετανία.

Πολλά από τα τραγούδια της είναι σε τροχιά επανεισόδου στο Top40 της Βρετανίας, ενώ το «I Will Always Love You»  – γνωστό από την ταινία «Ο Σωματοφύλακας» – ενδέχεται να είναι την Κυριακή στο Top10.Πηγή: tovima.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ