Η Σεγκολέν απαγόρευσε το ντεκολτέ στο υπουργείο

Η Σεγκολέν απαγόρευσε το ντεκολτέ στο υπουργείο

 

Κακός μπελάς για την «τραυματισμένη» κυβέρνηση της Γαλλίας αποδεικνύεται η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, που μπήκε στο υπουργικό συμβούλιο με ύφος πολλών… καρδιναλίων, δίνοντας τροφή σε παραπολιτικά σχόλια.

Η πρώην σύντροφος του Προέδρου, Φρνασουά Ολάντ, συμπεριφέρεται σαν Μαρία Αντουανέτα –ίσως γιατί δεν ευτύχησε να γίνει πρώτη κυρία στα Ηλύσια- έχοντας ανακοινώσει στο υπουργείο Οικολογίας ενδυματολογικό κώδικα, πρωτόκολλο συμπεριφοράς και άλλους κανόνες για τους εργαζόμενους, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό αντιμετώπισαν τους περιορισμούς με χιούμορ!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Le Point», η «σιδηρά κυρία» του νέου γαλλικού Σοσιαλισμού έχει επιβάλει «ντύσιμο γραφείου» στους υπαλλήλους του υπουργείου της, στο οποίο ο πρώτος κανόνας είναι η απαγόρευση του ντεκολτέ για τις γυναίκες.

Στους κανόνες εσωτερικής λειτουργίας περιλαμβάνεται επίσης η «προαναγγελία» της έλευσης της υπουργού στο υπουργείο, από προπορευόμενο βοηθό της. Επίσης, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του υπουργείου, όταν εκείνη είναι παρούσα. Πριν από μέρες, ο Τύπος είχε σχολιάσει με δηκτικότητα την απαγόρευση του φιλιού μεταξύ συναδέλφων εντός του υπουργείου. Όπως γράφτηκε, η Σεγκολέν ζήτησε από τους υφισταμένους της να περιορίζονται σε χειραψία όταν συναντώνται.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ