Η πριγκίπισσα των παιδιών: Η Κέιτ Μίντλετον στα χνάρια της Νταϊάνα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζει την περιοδεία της σε παιδικούς σταθμούς, σχολεία, κέντρα νέων μητέρων και οικογενειακής στήριξης περνώντας χρόνο κοντά σε παιδιά, παίζοντας και μιλώντας μαζί τους.

Η Κέιτ Μίντλετον με την απλότητα και το μητρικό ένστικτό της κατάφερε να προσεγγίσει τους μικρούς θαυμαστές της και να κερδίσει τις καρδιές τους με τους Βρετανούς να την ονομάζουν “πριγκίπισσα των παιδιών”.

Δεν είναι δύσκολο να γίνει αμέσως η σύγκριση με την αείμνησtη πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την πριγκίπισσα του λαού, όπως την αποκαλούσαν οι Βρετανοί, που γι’ αυτούς υπήρξε είδωλο και θρύλος. Μία γυναίκα που έδωσε τον δικό της αγώνα για τα παιδιά και τον άνθρωπο, με φιλανθρωπικό έργο και ακτιβιστική δράση.

Άλλωστε, και η ίδια η Νταϊάνα προσέγγιζε τα παιδιά όπως και τους ενήλικες με ζεστασιά, τρυφερότητα και κυρίως αληθινό ενδιαφέρον. Όπως ακριβώς δείχνει να κάνει και η Κέιτ. Πηγές από το περιβάλλον της, άλλωστε, αναφέρουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι μία φυσιολογική μητέρα μεγαλώνοντας τα παιδιά της όπως μία καθημερινή γυναίκα και όχι ως πριγκίπισσα.

Οι φωτό από: PA, Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ