Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν έγινε γιαγιά – Η τρυφερή φωτογραφία με το εγγονάκι της

εΓιαγιά για πρώτη φορά έγινε η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσιεύοντας στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την εγγονή της. «Περήφανη γιαγιά. Τόσο μαγική στιγμή- το πρώτο μου εγγόνι!, έγραψε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η οποία είναι μητέρα επτά παιδιών.

Η Ούρσουλα Γκέρτρουντ Άλμπρεχτ γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1958 στο Ιξέλ των Βρυξελλών στο οποίο έζησε μέχρι το 13ο έτος της ηλικίας της. O πατέρας της, Ερνστ Άλμπρεχτ, εργαζόταν στο Ιξέλ ως διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την ίδρυσή της.

Το 1971 η οικογένεια της εγκαταστάθηκε στην Κάτω Σαξονία της οποίας πρωθυπουργός διετέλεσε ο πατέρας της από το 1976 έως το 1990. Το 1986 παντρεύτηκε τον ιατρό Χάικο φον ντερ Λάιεν, μέλος της ιστορικής οικογένειας φον ντερ Λάιεν, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε χορωδία στο Γκέτινγκεν. Έκτοτε φέρει το επίθετό του. Mαζί, έχουν αποκτήσει επτά παιδιά, γεννημένα μεταξύ του 1987 και 1999.

Για τα παιδιά της, όπως η ίδια έχει δηλώσει ότι τον ρόλο της…μητέρας στο σπίτι έχει ο σύζυγός της . “Ο Χέικο ανέλαβε τον μητρικό ρόλο αφού αναγκάζονται να λείπω ώρες και πολλές φορές μέρες από το σπίτι…”. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ