Η οικογένεια του Bowie δεν επιβεβαιώνει ότι αποτεφρώθηκε

Η οικογένεια του David Bowie ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει μια “ιδιωτική τελετή” στη μνήμη του —χωρίς όμως να διευκρινίσει το πότε και το πού— και ζήτησε για άλλη μια φορά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος της.

“Είμαστε συγκλονισμένοι και ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνουμε απ’ όλον τον κόσμο”, γράφουν σε μήνυμά τους στο Facebook οι συγγενείς και οι φίλοι του θρύλου της ροκ που πέθανε την Κυριακή, σε ηλικία 69 ετών, από καρκίνο.

Η οικογένεια ζήτησε και πάλι “να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της, σε αυτήν την ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο”. Δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια για αυτήν την “ιδιωτική τελετή στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και αγαπημένου φίλου”.

Nα σημειωθεί ότι ο θάνατος του Βοwie ανακοινώθηκε νωρίς την Δευτέρα, τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του 25ου άλμπουμ του, του Blackstar. Ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν ότι ήταν άρρωστος και ο θάνατός του σόκαρε τους χιλιάδες θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο.

Η οικογένεια δεν έχει διευκρινίσει το πού πέθανε ο Μπάουι, ούτε επιβεβαίωσε ότι έπασχε από καρκίνο στο ήπαρ, όπως ανέφεραν διάφορα μέσα ενημέρωσης. Εκπρόσωποι του καλλιτέχνη αρνήθηκαν σήμερα να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror που έγραφε ότι η σορός του αποτεφρώθηκε στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά τον θάνατό του.

Οι οικείοι του στο νέο μήνυμά τους σημειώνουν ότι “εκτιμούν” τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις στη μνήμη του, σημειώνοντας ότι “καμία από αυτές δεν οργανώνεται, ούτε υιοθετείται από την οικογένεια”.

Σύμφωνα με στενούς φίλους του, ο τραγουδιστής ήθελε να κρατήσει το θέμα της ασθένειάς του μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. “Πραγματικά σκηνοθέτησε τον θάνατό του”, σχολίασε η διάσημη φωτογράφος Άνι Λάιμποβιτς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Με μυστικότητα αποτεφρώθηκε ο David Bowie

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ