Η οικογένεια της Ριβέρα ελπίζει

Η οικογένεια της Ριβέρα ελπίζει

Η οικογένεια της Μεξικανοαμερικανίδας τραγουδίστριας Τζένι Ριβέρα, δήλωσαν χθες ότι εξακολουθούν να έχουν ελπίδες ότι είναι ακόμα ζωντανή, παρά το γεγονός ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν ανακοινώσει ότι η 43χρονη έχασε τη ζωή της την Κυριακή σε αεροπορικό δυστύχημα.

 «Εξακολουθούμε να διατηρούμε την ελπίδα ότι η αδελφή μας είναι ζωντανή», είπε στους δημοσιογράφους ο αδελφός της τραγουδίστριας, Χουάν Ριβέρα. «Ευχαριστούμε τον Θεό για τη ζωή που έδωσε στην αδελφή μου. Για όλους τους θριάμβους και τις επιτυχίες που είχε, ελπίζουμε να καταφέρει ακόμα περισσότερα».

Η Ριβέρα, μητέρα πέντε παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη το ξημέρωμα της Κυριακής σε περιοχή στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, ανακοίνωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι. Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Πέδρο Ριβέρα, είπε στους δημοσιογράφους ότι είχε πληροφορηθεί πως όλοι όσοι επέβαιναν στο αεροσκάφος ήταν νεκροί. Μέχρι στιγμής όμως, οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει την ανάκτηση πτωμάτων από τον τόπο της συντριβής.

 Τα αίτια που προκάλεσαν τη συντριβή του τζετ παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστα, ενώ το μεξικανικό υπουργείο Μεταφορών δήλωσε ότι τα συντρίμμια είχαν διασκορπιστεί σε μεγάλη απόσταση και ήταν δύσκολο για τις αρχές να αναγνωρίσουν τον ακριβή τρόπο της συντριβής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ