Η Ναόμι Κάμπελ δεν αστειεύεται – Πώς αγοράζει τις στολές προστασίας για τα ταξίδια της

Η ασφάλεια είναι το ισχυρό κοστούμι της Ναόμι Κάμπελ. Το 50χρονο supermodel αποκάλυψε ότι αγοράζει πλέον τις εμβληματικές στολές προστασίας κατά δεκάδες στο Amazon, χάρη στις συμβουλές της συναδέλφου της και θρύλου της μόδας Linda Evangelista.

«Αγόρασα τις στολές χύμα και τις αγόρασα με συνδρομή, οπότε συνεχίζουν να έρχονται», δήλωσε η μαύρη γαζέλα στο περιοδικό WSJ.

“Υπήρχε ένα σημείο που η συνδρομή μου δεν είχε έρθει επειδή είχε τελειώσει και πανικοβλήθηκα, παρόλο που δεν πήγα ταξίδι πουθενά” πρόσθεσε.

Ενώ η Campbell ήταν πάντα μανιακή με την καθαριότητα, ξεκίνησε τη ρουτίνα απολύμανσής της σε υψηλές ταχύτητες στην αρχή της πανδημίας COVID-19. Το κοστούμι hazmat που φορούσε σε αεροδρόμιο τον Μάρτιο έχει πλέον γίνει viral και είναι μια στιγμή που χαρακτηρίζει το 2020, κερδίζοντας πρόσφατα τη θέση του στο Fashion Museum Bath στην Αγγλία.

«Ήμουν έκπληκτη μόλις άκουσα το αίτημα από το μουσείο» σημείωσε η Κάμπελ.

“Είπα “Αλήθεια; Γιατί θα θέλατε αυτό; Αλλά αυτό θέλουν και αυτό πήραν. Ήταν αστείο, γιατί όταν το φόρεσα για πρώτη φορά άρχισαν να σχολιάζουν ότι «έπρεπε να το δώσει στο νοσοκομείο. Γιατί το στερεί από το νοσοκομείο;». Έκαναν σαν να κλέβω προμήθειες από το νοσοκομείο… Άρχισα λοιπόν να απαντώ, λέγοντας:« Το πήρα στο Amazon! Το πήρα στο Amazon! Το αγόρασα με τα χρήματά μου στο διαδίκτυο” περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ