Η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν και το ροζ βίντεο που “θάφτηκε”

Η πρώην Μις Τουρκία Ντεφνέ Σαμιέλι λέγεται πως είναι η κρυφή ερωμένη του Ερντογάν. Πρόκειται για μία σχέση που όπως λέγεται ο Τούρκος Πρόεδρος κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για αυτήν για να μη χαλάσει η εικόνα του καλού οικογενειάρχη και πιστού μουσουλμάνου. Η σχέση τους ήρθε στο φως το 2014 όταν υπήρχαν φήμες και για ροζ βίντεο που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φήμες, το βίντεο έδειχνε την “καυτή” παρτενέρ του Ερντογάν σε πλάνα στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. Για κάποιους αυτός ήταν ο λόγος που ο “σουλτάνος” θέλησε να κλείσει το Twitter και το Youtube.

Ο Ερντογάν είναι παντρεμένος με την Εμινέ εδώ και εδώ και 42 χρόνια, από το 1978 και κρύβεται πίσω από συχνές “εκρήξεις” κοινωνικού συντηρητισμού, προωθώντας έναν αποστειρωμένο τρόπο ζωής με πολλούς περιορισμούς σύμφωνα με τις αρχές του Μουσουλμανισμού. Παρ’ όλα αυτά λέγεται πως ο 66χρονος Ερντογάν δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στην ελκυστική Ντεφνέ Σαμιέλι, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και εκπομπές.

Σε παλαιότερη εκλογική εκδήλωση η νεαρή Τουρκάλα εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα , ενώ λέγεται πως διατηρεί πλέον και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας.

Η ίδια ωστόσο μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ροζ βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή ούτε του παιδιού της.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας “Ρεπούμπλικα” παλαιότερα είχε αναφέρει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο σουνίτης Τούρκος Πρόεδρος παντρεύτηκε τη Σαμιέλι για μία νύχτα, όπως ορίζει το σιιτικό έθιμο.

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες από την εφημερίδα OnTime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ