Η κόντρα της ομάδας του “House of Cards” με τον Γάλλο Πρωθυπουργό

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην ομάδα της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “House of Cards” και τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς.

«Η δημοκρατία είναι απόλυτα υπερτιμημένη», ήταν το μήνυμα που  έστειλε στο Twitter η ομάδα της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “House of Cards το οποίο απευθυνόταν με έντονα σκωπτική διάθεση στον κ. Βαλς, μετά την απόφασή του να παρακάμψει τη γαλλική Εθνοσυνέλευση προκειμένου να περάσει το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.

To tweet συνοδεύεται από μια φωτογραφία του κεντρικού πρωταγωνιστή της σειράς, Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι), ενός βουλευτή χωρίς ηθικές αναστολές που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ανέλθει στην εξουσία.

Ο Μανουέλ Βαλς απάντησε με ένα απόφθεγμα του Ουίνστον Τσόρτσιλ, που συνοδευόταν από τη φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας. «Αγαπητέ Φρανκ, η Δημοκρατία είναι η χειρότερη μορφή διακυβέρνησης, με εξαίρεση όλες τις άλλες που δοκιμάστηκαν από καιρό σε καιρό», έγραψε ο Γάλλος Πρωθυπουργός.

Δείτε επίσης:

Έρευνα – σοκ για χάμπουργκερ στις ΗΠΑ: Bρέθηκαν ίχνη ανθρώπινου DNA και ποντικιών

Η απάντηση της Άγκυρας στον Σουλτς για την βίζα

Τελεσίγραφο του Ερντογάν για τη βίζα στις Βρυξέλλες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ