Η “καυτή” Ρωσίδα νοσηλεύτρια που έγινε viral πάει για… καριέρα – Της πρότειναν να διαφημίσει εσώρουχα – ΦΩΤΟ

Είναι 23 ετών και λέγεται Νάντια. Είναι η Ρωσίδα νοσηλεύτρια που προκάλεσε πάταγο στο διαδίκτυο με την εμφάνιση της στο νοσοκομείο της Τούλα, όπου μοίραζε τα φάρμακα στους ασθενείς με ειδική διάφανη στολή, όπου φαίνονταν τα εσώρουχα της.

Κλήθηκε, μάλιστα, να δώσει εξηγήσεις για την κίνηση της αυτή, όμως τελικά τη γλίτωσε με παρέμβαση πρώην συνεργάτη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο λόγος για τον πρώην εργαζόμενο στην ασφάλεια του Ρώσου προέδρου και σημερινού περιφερειάρχη της Τούλα, τον 47χρονο Αλεξέι Ντούμιν, ο οποίος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πληροφορίες ότι η Νάντια αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της διοικήτριας του νοσοκομείου Άννα Σαβίτσεβα η οποία μετά την επίσκεψη του Ντούμιν εξήγησε ότι «δεν επιβάλαμε κανένα πειθαρχικό μέτρο στην νοσηλεύτρια. Πρόκειται για μια επαγγελματία, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της στο υψηλότερο επίπεδο. Ο κυβερνήτης Ντούμιν της μίλησε, την στήριξε και την ευχαρίστησε, όπως και όλους τους συναδέλφους της, για το έργο που προσφέρουν».

Η Σαβίτσεβα, μάλιστα, υποστήριξε και την εκδοχή της 23χρονης ότι φόρεσε μόνο τα εσώρουχά της επειδή ζεσταινόταν, αναφέροντας στις δηλώσεις της ότι «είναι πολύ δύσκολο να εργάζεσαι με αυτές τις στολές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησε ασθενείς με κορονοϊό. Δεν ήταν σωστό για τον ασθενή που τη φωτογράφισε. Την παγίδευσε ενώ αυτή τον βοηθούσε».

Και αυτά τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια της ρωσικής εταιρείας εσωρούχων Miss X, Αναστασία Γιακούσεβα, της πρότεινε δημοσίως να αποτελέσει το νέο πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας. «Θέλουμε η νοσηλεύτρια από την Τούλα να γίνει το μοντέλο της εταιρείας μας. Είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε αποκλειστικά νέα προϊόντα και να της προσφέρουμε συμβόλαιο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ