Η Ιβάνκα Τραμπ χορεύει με τους γιους της και γίνεται viral – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο, στο οποίο η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα εμφανίζεται να χορεύει με τους δύο γιους της έγινε viral λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του.

Η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ έγραψε δίπλα από το βίντεο, το οποίο ανέβασε στο Instagram: «Οι μικρές στιγμές μετράνε, κυρίως για τις εργαζόμενες μητέρες!! Σε ένα πάρτι μετά τη δουλειά με τα αγόρια μου».

Η Ιβάνκα Τραμπ στο βίντεο εμφανίζεται φορώντας το παλτό της να χορεύει με τους δύο γιους της, Τζόσεφ και Θίοντορ και τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ. Το ζευγάρι έχει επίσης μία κόρη την Αραμπέλα. Γρήγορα το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 500.000 views.

Η Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ προωθεί το νέο της βιβλίο με τίτλο «Women Who Work» (Γυναίκες στη δουλειά: Ξαναγράφοντας τους κανόνες της επιτυχίας).

Στο βιβλίο που έγραψε πριν τη νίκη του πατέρα της στις προεδρικές εκλογές, όταν και η ίδια δεν είχε τότε κάποια θέση εξουσίας, έχει συμπεριλάβει συμβουλές στις γυναίκες σχετικά με την πρόοδο στο χώρο εργασίας, την εξισορρόπηση της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την αναζήτηση της προσωπικής ολοκλήρωσης. Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε αυτό αποκαλύπτει ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ την κάλεσε όταν φοιτούσε στο τελευταίο έτος στο κολλέγιο και της πρόσφερε δουλειά. «Είχε ακούσει ότι θα αποφοιτούσα σύντομα και ήξερε ότι μου άρεσε η μόδα, ήθελε να μου προσφέρει μια θέση στο Vogue» γράφει η Τραμπ στο βιβλίο της. Ενώ ενδιαφερόταν για τη μόδα, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και απέρριψε την πρόταση. «Δεν ήθελα να καθυστερήσω το όνειρό μου να ασχοληθώ με τον κατασκευαστικό τομέα» σημειώνει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, πηγή βίντεο: Ivanka Trump / Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ