Η Europol είχε προειδοποιήσει για “χτύπημα” μέσα στα Χριστούγεννα

Τρεις ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Europol είχε προειδοποιήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου για επιθέσεις στην Ευρώπη, κατά την περίοδο των εορτών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τρεις ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Europol είχε ��ροειδοποιήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου για επιθέσεις στην Ευρώπη, κατά την περίοδο των εορτών.

Όπως ανέφερε ελληνική πηγή των αστυνομικών δυνάμεων στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, υπήρχε ανησυχία για νέα τρομοκρατικά «χτυπήματα» σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και άλλες χώρες της Ευρώπης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

«Η προειδοποίηση εστάλη αρχές Δεκεμβρίου. Γαλλία, Γερμανία, Βρυξέλλες και χώρες της Βόρειας Ευρώπης ήταν ανάμεσα στις χώρες που κατονομάστηκαν. Η Europol ανέφερε πως οι επιθέσεις θα μπορούσαν να σημειωθούν κατά τους εορτασμούς Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς», ανέφερε η πηγή στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο. 

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα σοκαριστική επίθεση – Άνδρας κλωτσά γυναίκα στην Ολλανδία – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.