Η επέμβαση γλουτών… πήγε στραβά – Μοντέλο δεν μπορούσε να καθίσει για έξι μήνες – ΦΩΤΟ

Το 28χρονο μοντέλο του Instagram με τους 1,2 εκατ. ακολούθους καταγγέλλει ότι η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών που έκανε πήγε στραβά και μάλιστα για περίπου έξι μήνες δεν μπορούσε ούτε να κάτσει. “Πονούσα συνεχώς” δηλώνει η Shilpa Sethi, η οποία κέρδισε με τις προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί η πίσω όψη της χιλιάδες θαυμαστές. Η 25χρονη από το Νέο Δελχί της Ινδίας ξόδεψε 10.000 δολάρια για να κάνει την επέμβαση στο Μαϊάμι πριν από πέντε χρόνια. “

“Θαύμαζα πάντα τις καμπύλες και ήμουν από μικρή πολύ επίπεδη” ανέφερε στην Dailymail και στη συνέχεια εξήγησε ότι τα βελτιωμένα της αποκτήματα είναι ο τρόπος που βγάζει χρήματα.

Δυστυχώς, ο γιατρός δεν ήταν αυτό που περίμενε. “Αν και τον επέλεξα με βάση τις κριτικές που διάβασα, μετά διαπίστωσα ότι ήταν ψέματα.” τονίζει. Η επέμβαση γνωστή και ως “butt lift” περιελάμβανε και την τοποθέτηση λίπους από την κοιλιά της στους γλουτούς και τελικά την άφησε με πρόβλημα στη μέση. “Δεν μπορούσα να καθίσω κανονικά για μήνες, ενώ χρειάστηκαν τρία ακόμη χειρουργεία για να διορθώσω το πρόβλημα, κάτι που μου κόστισε 60.000 δολάρια. Τώρα οι θαυμαστές μου λένε ότι έχω τους καλύτερους γλουτούς, ειδικά όταν κουνιέμαι τρελαίνονται” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ