Η εγγονή του Μαστοράκη… φλέγεται

Η εγγονή του Μαστοράκη… φλέγεται

Το δαιμόνιο μυαλό του παππού της κληρονόμησε το κορίτσι που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη, Daphne Avalon, έστησε μια φάρσα με τον κορυφαίο παρουσιαστή late night show Jimmy Kimmel, στην οποία φαίνεται να έχει πάρει φωτιά, και προκάλεσε… πυρκαγιά στα views του βίντεο στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, η επαγγελματίας κασκαντέρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε και στη δημοφιλή εκπομπή «Entertainment tonight» του καναλιού CBS και, όπως αποκάλυψε, μετά την προβολή του βίντεο της φάρσας στο YouTube- στην τελευταία καταμέτρηση είχε πάνω από 9.000.000 χτυπήματα –την πήραν στο κατόπι παπαράτσι και δημοσιογράφοι.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο παππούς της, όταν είδε το βίντεο με τη… φλεγόμενη Daphne; Ο Νίκος Μαστοράκης λέει στην Espresso: «Γέλασα πολύ, γιατί ήμουν σίγουρος ότι η Δάφνη το έκανε σαν stunt κανονικό, με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Στην Αμερική τα stunds είναι επιστήμη. Ακόμα και γι’ αυτό το μικρό που έκανε στον Jimmy Kimmel υπάρχει από πίσω χορογράφος, ο οποίος τη διδάσκει που θα πέσει και πως θα πέσει, το τραπέζι δεν είναι από γυαλί, αλλά από ζάχαρη, το πόδι της που έπιασε φωτιά είναι καλυμμένο με αμίαντο κι άλλα ασφαλή υλικά.

Στο επίμαχο βίντεο  που έγινε για λογαριασμό του κορυφαίου late night show, η κοπέλα φαίνεται να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού της και να κάνει κατακόρυφο πίσω από την πόρτα. Ξαφνικά όμως η πόρτα ανοίγει από μια κοπέλα, με αποτέλεσμα η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη να πέφτει με δύναμη πάνω στο τραπέζι του σαλονιού όπου υπάρχουν αναμμένα κεριά. Το πόδι της παίρνει φωτιά κι επικρατεί ο απόλυτος πανικός.

Ο παρουσιαστής του show Jimmy Kimmel εμφανίζεται με έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει το φλεγόμενο πόδι της όμορφης Daphne.

Ο Νίκος Μαστοράκης δεν κρύβει ότι είναι ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της. «Εγώ θα ήμουν περήφανος γι αυτήν ό,τι κι αν έκανε, γιατί είναι ένα κορίτσι με φοβερό, συγκεντρωμένο μυαλό και κατά συνέπεια την εμπιστεύομαι τυφλά» λέει ο παππούς της.

Η Daphne, κόρης της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του πασίγνωστου ηθοποιού Brian Thompson, εργάζεται στο χώρο του θεάματος ως κασκαντέρ. Έχει κάνει σπουδές στην κοινωνιολογία κι έχει εξαιρετικές ικανότητες στην ιππασία και το horse jumping. «Αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς, δεν βοηθήσαμε τη Δάφνη με γνωριμίες. Ό,τι έκανε το κατάφερε 100% μόνη της αλλά μας έχει πάντα δίπλα της» λέει ο Νίκος Μαστοράκης που ομολογεί: «Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου ή το εγγόνι σου κάνει stunts στα οποία πότε αναφλέγεται, πότε οδηγεί τρελά…».

Δείτε και το βίντεο εδώ

 

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ