Η De Morgen για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας

Η De Morgen για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας

Στην έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από το κτίριο όπου στεγάζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, αναφέρεται σύντομο ρεπορτάζ που φιλοξενεί η βελγική εφημερίδα De Morgen, στην διαδικτυακή της έκδοση, υπό τον τίτλο «Δεν υπάρχουν θύματα από την έκρηξη βόμβας στην Αθήνα».

Αφού κάνει αναλυτικές αναφορές στο ιστορικό της επίθεσης, η εφημερίδα δίνει έμφαση στο γεγονός ότι συμπίπτει χρονικά με την έξοδο που επιχειρεί αυτές τις μέρες η Ελλάδα στις αγορές ομολόγων για πρώτη φορά μετά από το 2010. Ακόμη, επισημαίνεται ότι επιθέσεις αναρχικών οργανώσεων αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα.

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι χτες πραγματοποιήθηκαν μαζικά συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, ενώ την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υποδεχτεί στην Αθήνα την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Mέρκελ.

Αναφερόμενη στο ίδιο θέμα η De Tijd δημοσιεύει στην διαδικτυακή της έκδοση σύντομο άρθρο με τίτλο «Αυτοκίνητο εκρήγνυται δίπλα από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος», στο οποίο σημειώνεται ότι η αστυνομία υποψιάζεται ότι πίσω από την βομβιστική επίθεση κρύβονται μέλη ακροαριστερών τρομοκρατικών ομάδων, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ