Η χήρα του Τζον Μακάφι θεωρεί ύποπτο τον γραφικό χαρακτήρα στο σημείωμα αυτοκτονίας του συζύγου της

Η χήρα του Τζον Μακάφι έδωσε στη δημοσιότητα το σημείωμα αυτοκτονίας του συζύγου της υποστηρίζοντας ωστόσο πως αυτό γράφηκε από κάποιον που προσπαθεί να μιμηθεί το στυλ του δημιουργού του antivirus λογισμικού. Σύμφωνα με την Τζάνις Μακάφι, “το σημείωμα είναι ύποπτο” ενώ σε ανάρτησή της τονίζει ότι “αμφισβητώ την αυθεντικότητα του σημειώματος”. Στο tweet της συμπεριέλαβε και μία φωτογραφία του σημειώματος: “Αυτό το σημείωμα δεν ακούγεται σαν κάποιος που δεν έχει καμία ελπίδα και σκέφτεται να θέσει τέλος στη ζωή του. Αυτό το σημείωμα ακούγεται σαν ένα από τα tweet του Τζον” τόνισε.

Σύμφωνα με το Associated Press ο Αμερικανός μεγιστάνας βρέθηκε με το σημείωμα αυτοκτονίας στην τσέπη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη τόσο στην Τζάνις όσο και στους δικηγόρους της. Η Μακάφι είχε πει πως η ιστορία της αυτοκτονίας είχε προετοιμαστεί και παρουσιαστεί στο κοινό προτού εκείνη ή οι δικηγόροι του ενημερωθούν για τον θάνατό του και πως “η βολική ιστορία” δεν αναφέρθηκε όταν εκείνη συνέλεξε τα υπάρχοντά του. “Και αν αυτό το μήνυμα βρέθηκε στην τσέπη του, πού είναι τα σημάδια από το διπλωμένο σημείωμα στην τσέπη του;” αναρωτήθηκε σε ένα tweet της την Τρίτη. Η El Pais επικαλούμενη ανώνυμες πηγές τον Ιούνιο έγραψε ότι η προκαταρκτική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας βρέθηκε νεκρός σε φυλακή της Καταλονίας, τέλος Ιουνίου, λίγες ώρες αφότου η ισπανική δικαιοσύνη έδωσε το “πράσινο φως” για την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Ο επιχειρηματίας ήταν καταζητούμενος στις ΗΠΑ για φοροδιαφυγή. Συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και τέθηκε υπό κράτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ