Η αναζήτηση σπιτιού και ο δημόσιος καβγάς ενός ζευγαριού στο Facebook που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο καβγάς ενός ζευγαριού από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας το οποίο δεν δίστασε να τσακωθεί δημόσια και μέσω Facebook.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας σε ανάρτηση του σε σελίδα για ενοικίαση σπιτιών έγραψε: “Ψάχνω για δωμάτιο στα βόρεια προάστια. Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι αλκοολικός και δεν παίρνω ναρκωτικά. Προτίθεμαι να πληρώνω μέχρι 200 δολάρια την εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών)”.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, μόλις 20 λεπτά μετά η σύντροφος του που είχε ανακαλύψει την αγγελία του για εύρεση σπιτιού έκανε τη δική της ανάρτηση στη συγκεκριμένη σελίδα.

“Από πότε είσαι ελεύθερος και χρειάζεσαι μέρος για να μείνεις… Τι καταπληκτικός σύντροφος που είσαι… Απλά θύμισε μου ξανά ποιος είναι ο εγωιστής γιατί από ότι φαίνεται είσαι εσύ και όχι εγώ. Εγώ είμαι αυτή που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας βρω ένα σπίτι και να ζήσουμε όλοι μαζί με τα τρία μου παιδιά και εσύ έχεις το θράσος να γράφεις κάτι τέτοιο χωρίς ούτε καν να μας σκεφτείς”, έγραψε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Μπορεί οι αναρτήσεις τους να έχουν διαγραφεί από τη συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook ωστόσο οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης πρόλαβαν να τις διαβάσουν και να τις αναδημοσιεύσουν στο Instagram.

“Θα μπορούσε να του πει ότι ήθελε κατ’ιδίαν”, “Αυτό είναι αρκετά περίεργο… κρατήστε ποπ κορν”, “Πόσο άβολη η όλη κατάσταση”, ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ