Η 70χρονη που ισχυρίζεται ότι προβλέπει τους σεισμούς ακόμη και στην Ελλάδα

Όλοι οι χρήστες του διαδικτύου μιλούν για τη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που πονάει, μια φυσική καταστροφή πρόκειται να συμβεί. Υποστηρίζει μάλιστα ότι οι προβλέψεις της για σεισμό είναι κατά 93% ακριβείς.

Ο λόγος για την 70χρονη Σάρλοτ Κινγκ από το Όρεγκον των ΗΠΑ, που, όπως αναφέρει, έχει σώσει ζωές με τις προβλέψεις της, τις οποίες στέλνει με email στους οπαδούς της, εβδομαδιαία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έχει την ικανότητα να προβλέψει τρία είδη φυσικής καταστροφής: σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και ηλιακές εκλάμψεις.

“Ακούω ήχους γενικούς, τόνους, διπλούς τόνους, σύντομους ήχους και κυματιστούς, μερικοί  ακούγονται σε βάθος”, λέει η ηλικιωμένη, υπογραμμίζοντας ότι τα συμπτώματα στο σώμα της είναι συνδεδεμένα με κάθε περιοχή.

Που πονάει όταν σημειώνονται σείσμοι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την 70χρονη, το σώμα της έχει γίνει ένας σεισμικός χάρτης. “Ο πόνος στα αυτιά, αφορά συνήθως την Ιταλία, τη Σικελία, την Ελλάδα και δη την Κρήτη», αναφέρει.

“Το πάνω μέρος της πλάτης μου, αφορά την Ιαπωνία.”Όταν θέλω να φαω για ποπ κορν και νιώθω έντονο πόνο στο πλευρό”, μια φυσική καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει την Αυστραλία.

Συνήθως προβλέπει 12-72 ώρες πριν ότι ένας σεισμός ή κάποια άλλη μεγάλη φυσική καταστροφή ενδέχεται να συμβεί.

Πώς συνδέονται οι φυσικές καταστροφές με το σώμα της

“Οι επιστήμονες που μίλησαν μαζί μου αναφέρουν ότι το σώμα μου αντιδρά στις αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης και αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν πριν από σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις”, εξηγεί η 70χρονη και προσθέτει: “Ο καθένας μας αντιδρά λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο.Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ονόμασαν το «The Charlotte King Effect» το 1980.”

 

Πηγή: news.com.au

Δείτε επίσης:

Γερμανική εφημερίδα: Ο Τσίπρας αθέτησε όλες τις υποσχέσεις του

Μεθυσμένος επιβάτης σκόρπισε τον πανικό σε πτήση – ΦΩΤΟ

Η ιστορική φωτογραφία που ο διαχειριστής του facebook λογόκρινε ως… «άσεμνη»

Το ΒΙΝΤΕΟ με τη μάσκα ομορφιάς που σάρωσε το διαδίκτυο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ