H πρώην σύζυγος τρομοκράτη του Παρισιού μιλάει για τη ζωή του – ΦΩΤΟ

Καταιγιστικές οι δηλώσεις της πρώην σύζυγος ενός εκ  των τρομοκρατών του Παρισιού, η οποία προέβη σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με τον βομβιστή – αυτοκτονίας, Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, ο οποίος ανατινάχθηκε στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Η Νάιμα θέλοντας να παραμείνει άγνωστο το πρόσωπό της μίλησε για τον πρώην σύντροφό της  αποκαλώντας τον τεμπέλη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της  κατά τη διάρκεια των δύο ετών που συγκατοικούσαν ο Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ  δεν εργάστηκε ούτε μία μέρα.

Η 36χρονη παραχώρησε τη συνέντευξη στο σπίτι της στην συνοικία Μολενμπέκ των Βρυξελλών,   ζητώντας βέβαια να μην αποκαλυφθούν τα επί μέρους προσωπικά στοιχεία της , φοβούμενη για τις ενδεχόμενες συνέπειες  και απειλές που θα δεχόταν από τους τρομοκράτες συνεργάτες του, οι οποίοι όπως επισήμανε δεν θα δίσταζαν ακόμα και να την σκοτώσουν .

Επίσης η Νάιμα σκιαγραφώντας το προφίλ του πρώην συντρόφου της δήλωσε μεταξύ άλλων πως  ο τρομοκράτης δεν πήγαινε ποτέ να προσευχηθεί στο τζαμί και συμμετείχε στο Ραμαζάνι μόνο επειδή τον πίεζε η οικογένειά του. Ακόμη, ο βομβιστής δεν παρακολουθούσε ποτέ ειδήσεις, επειδή δεν υπήρχε τηλεόραση στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Naima ανέφερε ότι δεν έκανε παιδιά μαζί του και ότι ζούσαν με το επίδομα ανεργίας, που ήταν 1.000 ευρώ και για τους δύο.Ακόμη, ανέφερε ότι  ο πρώην σύζυγός της ήταν ηλεκτρολόγος αλλά η αγαπημένη του ασχολία ήταν να παίρνει ναρκωτικά, να ακούσει αραβική ραπ μουσική και να κοιμάται.

Η γνωριμία τους έγινε το 2004 σε μπαρ των Βρυξελλών. Εκείνος έπινε γενικά πολύ αλκοόλ, παρόλο που αυτό απαγορεύεται στους μουσουλμάνους. Για την οικογένεια του πρώην συζύγου της δήλωσε ότι επρόκειτο για μια οικογένεια που δεν ήταν ενωμένη και ο καθένας είχε την δική του ζωή.

Δείτε φώτο:

 

Πηγή: dailymail.com.uk

Διαβάστε επίσης:

Ολάντ: Η Γαλλία είναι σε κατάσταση πολέμου με την τρομοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ