H γνωριμία μέσω Tinder εξελίχθηκε σε εφιάλτη – Πώς περιγράφει το μαρτύριο που έζησε στα χέρια 32χρονου

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ονειρεμένο ραντεβού για μία γυναίκα στο Κόβεντρι, αφού έζησε το μαρτύριο στα χέρια του άνδρα που γνώρισε στο Tinder και βίωσε τόσο οδυνηρές καταστάσεις που ντρεπόταν να μιλήσει γι’ αυτές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο. ο 32χρονος Γουέσλι Σπάλντινγκ συνάντησε τη γυναίκα μέσω της εφαρμογής ραντεβού και την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ εκείνη κοιμόταν. Ο 32χρονος χαμογελούσε ενώ η γυναίκα περιέγραφε στο δικαστήριο τις δραματικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του.

Όπως είπε, της στερούσε τον ύπνο βάζοντας δυνατή και επαναλαμβανόμενη μουσική ενώ αποκάλυψε ότι ως μέρος της κακοποίησης που υπέστη, ο Σπάλντινγκ ούρησε πάνω της.

Ομολόγησε ότι βίωσε ψυχικό βασανιστήριο στα χέρια του προσθέτοντας “αισθάνθηκα σαν να ήμουν χύτρα ταχύτητας. Αυτό που ήταν όνειρο, τώρα είναι εφιάλτης. Δίνω μάχη σε καθημερινή βάση.

Ο Σπάλτνινγκ καταδικάστηκε σε 7ετή φυλάκιση για επίθεση με διείσδυση, για απόπειρα επίθεσης με διείσδυση, για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και για δύο κατηγορίες καταναγκαστικής και ελεγκτικής συμπεριφοράς, ενώ ο δικαστής του είπε ότι θα πρέπει να εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του προτού αφεθεί ελεύθερος με άδεια.

Ο Σπάλντινγκ είχε στο μητρώο του άλλες πέντε καταδίκες για εφτά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων της εγκληματικής ζημίας και της παρενόχλησης πρώην συντρόφου.

Ακόμη και τη στιγμή που ο δικαστής έκανε ανάγνωση της ποινής ο Σπάλντινγκ χαμογελούσε δείχνοντας αμετανόητος για τις πράξεις του προς τη γυναίκα που ακόμη καθόταν στη θέση του μάρτυρα παρακολουθώντας τη διαδικασία. “Η συμπεριφορά σας απέναντί ​​της άλλαξε και περιελάμβανε σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση. Της στερήσατε τον ύπνο. Δεν το κάνατε για τη δική σας σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά για να ασκήσετε εξουσία πάνω της. Την ουρήσατε που ήταν εξαιρετικά ταπεινωτική και υποτιμητική πράξη. Σε μία περίπτωση την απείλησες με βία. Δείξατε ότι είστε χειριστικός. Είναι νέα και δυνατή και θα το ξεπεράσει εν ευθέτω χρόνω”.

Το θύμα είπε στο δικαστήριο: “Έχω δουλέψει σκληρά για την αυτοπεποίθησή μου. Μόνο τώρα μπορώ να καταλάβω ότι ήμουν ο τέλειος στόχος. Έδειχνε τόσο περιποιητικός και στοργικός. Η χειραγώγησή του επηρέασε την κρίση μου. Δεν άργησα να γίνω η σκιά του εαυτού μου. “Μου στέρησε τον ύπνο μου και αυτό μου προκάλεσε σύγχυση. Έκανε τόσο οδυνηρά πράγματα που ντρεπόμουν να μιλήσω γι’ αυτά”.

σχολίασε κι εσύ