Γυναίκα χαροπαλεύει στην Εντατική μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της – ΦΩΤΟ

Αγνώριστη έμεινε γυναίκα έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με τόση αγριότητα που την έστειλε στην Εντατική.

Η 23χρονη Μπρίτνεϊ Σάλιμ νοσηλεύεται στην Εντατική σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση,έχοντας υποστεί εσωτερική αιμορραγία στο συκώτι, σπασμένο σαγόνι, κατάγματα στο πρόσωπο και ρήξη πνεύμονα.

Η Αστυνομία αναζητεί τον βασικό ύποπτο για την άγρια αυτή επίθεση στη γυναίκα, και αφορά τον πρώην σύντροφό της, τον 31χρονο Σάκα Ουίλιαμς που είναι και ο πατέρας της 9 μηνών κόρης τους.

Ο φερόμενος δράστης εικάζεται να σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και να εισέβαλε στο διαμέρισμα στο Σέφιλντ, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας. Η 23χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο κρεβάτι από τη θεία της, καθώς έκανε μπέιμπι-σίτινγκ στην κόρη της και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

“Πήγε στο σπίτι να πάρει το παιδί της και όταν έφθασε εκεί βρήκε την Μπρίτνεϊ κυριολεκτικά ετοιμοθάνατη. Ήταν αγνώριστη, το πρόσωπό της ήταν μαύρο και μπλε” είπε μία ανιψιά του θύματος, που πρόσθεσε ότι δεν γίνεται χειρότερη η κατάστασή της αλλά ακόμη μια συνέρχεται και μια πέφτει πάλι σε κώμα.

“Συνήλθε μερικές φορές και ούρλιαζε. Της δίνουν μορφίνη για να αντέξει τον πόνο. Η μητέρα της έχει συνθλιβεί” επεσήμανε η ίδια στα βρετανικά Μέσα. Ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει κι έτσι δεν έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ