Γκουίνεθ Πάλτροου: Νοικιάζει τον ξενώνα του σπιτιού της – Προσφέρει και οικογενειακό γεύμα

Σε μια ανάρτηση επ’ αμοιβή στο Instagram την Τρίτη (1/8), η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να καταχωρήσει τον «όμορφο μικρό ξενώνα» στο τεράστιο σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, στο Airbnb.

Η Πάλτροου sτο βίντεο ξεναγεί τους θεατές στον υπερπολυτελή ξενώνα της, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει δικό του σαλόνι και κουζίνα, ενώ στο μπάνιο ο επισκέπτης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει προϊόντα περιποίησης δέρματος της εταιρείας Goop, που έχει δημιουργήσει. Στη συνέχεια, παρουσιάζει μια αίθουσα κρασιού και λέει ότι οι επισκέπτες της Airbnb θα μπορούσαν να δειπνήσουν μαζί της και με τον σύζυγό της Μπραντ Φάλτσακ.

Στην λεζάντα του βίντεο γράφει: «Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη της κοινότητας μας έχουν κάνει τις ζωές μας ακόμα πιο κατακερματισμένες. Η @airbnb είχε τη λαμπρή ιδέα να κάνει κάτι για να κάνει τον κόσμο λιγότερο μοναχικό, γι’ αυτό σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε στον ξενώνα μου στο Μοντεσίτο για μια νύχτα. Ενώ μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω ότι θα βρούμε συνδετικά και κοινά στοιχεία πάνω από ένα νόστιμο γεύμα. Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, πηγαίνετε σε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα έχετε ένα μπάνιο γεμάτο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πραγματικά πολυτελή διαμονή. Κάντε κράτηση στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. Ελπίζω να σας φιλοξενήσω σύντομα».

Η κράτηση για τη μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στον ξενώνα της σταρ του Χόλιγουντ στο Μοντεσίτο ανοίγει στις 10 π.μ. την Τρίτη, 15 Αυγούστου. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

Η Πάλτροου και ο Φάλτσακ αγόρασαν το ακίνητο στο Μοντεσίτο για 4,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Το ζευγάρι πέρασε αρκετά χρόνια χτίζοντας μία τεράστια «οικολογική έπαυλη» στο οικόπεδο, στην οποία περιλαμβάνεται ο ξενώνας και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ