Γιος Νετανιάχου κατά Τουρκίας: Τερματίστε την κατοχή σε Κύπρο και Κουρδιστάν

Δριμεία επίθεση στην Τουρκία και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο γιος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαΐρ στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή και την προσπάθεια της Άγκυρας να στηρίξει του Παλαιστινίους. «Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου!» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο υιός Νετανιάχου που δεν είναι η πρώτη φορά που τα «βάζει» με την Τουρκία και την Κυβέρνηση Ερντογάν.

Να θυμίσουμε πως πέρσι έγραψε πάλι στο twitter «Και να του υπενθυμίσω (του Ερντογάν) ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή».

Δείτε το tweet:

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να ηγηθεί του Ισλαμικού Κόσμου εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των Παλαιστινίων και της ισραηλινής αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ, η οποία οδήγησε στην ανταλλαγή πυραύλων και πυραύλων. Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός ενάντια στις ισραηλινές επιθέσεις και είπε ότι «η καταδίκη δεν είναι αρκετή, πρέπει να ληφθούν μέτρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ