Γιατί οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανέκριναν τον Έμινεμ – Ο ρόλος του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έμινεμ ανακρίθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ λόγω κάποιων “απειλητικών στίχων” για την Ιβάνκα Τραμπ. Το θέμα δημοσίευσε το Buzzfeed News, και όπως δείχνουν τα αρχεία ο ράπερ δέχθηκε την επίσκεψη των πρακτόρων λόγω του τραγουδιού του Framed, που κυκλοφόρησε το 2017.

Στο τραγούδι, ο Έμινεμ, όπως αναφέρει το BBC, αναρωτιέται γιατί η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ στο αυτοκίνητό του και την χαρακτηρίζει “χαζό ξανθό κορίτσι”, το οποίο “το έριξαν στη λίμνη”.

Η υπόθεση “έκλεισε” μετά την ανάκριση του ράπερ. Σύμφωνα με τα αρχεία η υπόθεση άνοιξε όταν ένας πολίτης έκανε καταγγελία για το συγκεκριμένο τραγούδι στην υπηρεσία. Ο πολίτης αποδείχθηκε ότι ήταν ένας δημοσιογράφος του ΤΜΖ, ο οποίος ήθελε ένα σχόλιο από την υπηρεσία για το περιεχόμενο του τραγουδιού.

“Θέλω να μάθω αν η υπηρεσία διερευνά τον Έμινεμ σχετικά με τους απειλητικούς στίχους για την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ” έγραφε στο email που απέστειλε.

Έτσι, οι μυστικές υπηρεσίες άρχισαν να κάνουν έρευνα για τον ράπερ και επικοινώνησαν με τους δικηγόρους του στα τέλη του 2017 και η ανάκριση έγινε τον Ιανουάριο του 2018.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ