Γεννητούρια… στον αέρα έφεραν χαμόγελα και ελπίδα – Η “μαία” αεροσυνοδός και το όνομα του βρέφους – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα γέννησε… στον αέρα, κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ντένβερ στο Ορλάντο, στις ΗΠΑ, φέρνοντας χαρά, χαμόγελα και ελπίδα στους συνεπιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους. 

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια πτήσης της Frontier Airlines, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία με ανάρτησή της στο Facebook.

Όταν έπιασαν πόνοι την έγκυο γυναίκα, η αεροσυνοδός Diana Giraldo έσπευσε να την βοηθήσει και την μετέφερε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, όπου τελικά γεννήθηκε το μωρό.

Ο κυβερνήτης της πτήσης, Chris Nye, ευχαρίστησε την αεροσυνοδό και όλο το πλήρωμα, κάνοντας λόγο για “σπουδαία δουλειά” από πλευράς τους. Γνωστοποίησε, επίσης, ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά στη Φλόριντα, και μετά την αποβίβαση της μητέρας και του βρέφους, συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.

Παρά το γεγονός ότι το όνομα του παιδιού δεν έγινε γνωστό, ούτε εάν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι, η αεροπορική εταιρεία αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομα του βρέφους είναι “Sky” (σσ. ουρανός), εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες γεννήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ