Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν κι εξαφανίστηκε- Ανησυχία για την τύχη της πρώην αθλήτριας

Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω φημών ότι “απέκτησε δίδυμα” με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τη “Sun”, η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια σε κλινική στη Μόσχα. όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της “Sun” το τελευταίο διάστημα η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης αθλήτριας που ακούγεται ότι αποτελεί την ανεπίσημη σύντροφο του Ρώσου Προέδρου από το 2008. Η Αλίνα, πρώην βουλευτής στο κόμμα του 68χρονου Βλαντιμίρ Πούτιν, κάποτε είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα περιοδικό ενώ είναι επικεφαλής του National Media Group, που κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο για την προβολή περιεχομένου του Netflix.

Πηγή από τη Μόσχα ανέφερε στη “Sun”: “Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά κλειστός άνθρωπος. Επί χρόνια ολόκληρα έκρυβε τις δύο ενήλικες κόρες του με ψεύτικες ταυτότητες. Ακόμα και σήμερα, όταν περιστασιακά αναφέρονται σε αυτές, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Εάν η Αλίνα έχει γεννήσει τα παιδιά του, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως είναι μία από τις ισχυρότερες ενδείξεις που έχουμε. Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει εμμονή με την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών της οικογένειάς του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ