Γάτα… spiderman πήδηξε από τον πέμπτο όροφο – Η “απόδραση” από το φλεγόμενο διαμέρισμα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι γάτες, ως γνωστόν, είναι επτάψυχες. Η συγκεκριμένη όμως μαύρη γάτα μπορεί να περιγραφεί και ως… spiderman. Το περιστατικό έγινε στο Σικάγο, όταν το διαμέρισμα της οικογένειας, που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, πήρε φωτιά. Η γάτα επέζησε αφού πήδηξε από παράθυρο του πέμπτου ορόφου για να ξεφύγει από τις φλόγες.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σικάγο τραβούσε βίντεο από το εξωτερικό του κτιρίου, καθώς οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά. Ξαφνικά μέσα από τους καπνούς εμφανίστηκε η μαύρη γάτα.

Η γάτα δοκίμασε για λίγο με τα μπροστινά της πόδια το παράθυρο και μετά πήδηξε. Οι περαστικοί παρακολουθούσαν έκπληκτοι καθώς η γάτα έπεφτε.

Τελικά, προσγειώθηκε και στα τέσσερα πόδια στο γρασίδι, αναπήδησε μια φορά και μετά… έφυγε.

“Πήγε κάτω από το αυτοκίνητό μου και κρύφθηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Έπειτα από λίγα λεπτά, βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει στον τοίχο για να επιστρέψει στο σπίτι”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Larry Langford. Η γάτα δεν τραυματίστηκε, είπε ο Λάνγκφορντ, προσθέτοντας ότι προσπαθούσε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μετά την πυρκαγιά, η οποία περιορίστηκε σε ένα διαμέρισμα. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει αναφερθεί από αξιωματούχους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ