Γαλλία: Βαρύ πένθος για γνωστό ποδοσφαιριστή – Έχασε την μόλις 15 ημερών κορούλα του

Θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου στη Γαλλία σκόρπισε η ανάρτηση του κεντρικού μέσου της Βρέστης, του Πιερ Λέες-Μελού  για τον θάνατο της μόλις 15 ημερών κορούλας του, η οποία είχε γεννηθεί πρόωρα και με πρόβλημα στην καρδιά.

Όπως έγραψε ο Λέες-Μελού,  είχαν πληροφορηθεί κατά τον τελευταίο υπέρηχο που είχε κάνει η σύντροφός του ότι μωράκι έπασχε από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δυσμορφίας στην καρδιά, το οποίο δεν θα της επέτρεπε να ζήσει. Ωστόσο το ζευγάρι άφησε την εγκυμοσύνη να εξελιχθεί κανονικά. Τελικά το μωρό ήρθε στον κόσμο πρόωρα, όπως  και πρόωρα έφυγε. Το κοριτσάκι γεννήθηκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και έζησε μόλις δύο εβδομάδες.

Στην ανάρτησή του ο Λέες-Μελού ευχαρίστησε όσους στάθηκαν και θα σταθούν με τις σκέψεις τους δίπλα σε εκείνον και στην γυναίκα του Οφέλι, κατά τη διάρκεια αυτής της οικογενειακής τραγωδίας. Ζήτησε μάλιστα να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην τους στείλουν μηνύματα.

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Η κόρη μας ήταν ένα τέλειο μωράκι. Δεν της έλλειπε παρά μόνοι μία καλά αναπτυγμένη και υγιής καρδούλα».

Ολόκληρη η ανάρτηση αναφέρει:  «Κατά τον τελευταίο μας υπέρηχο, μάθαμε πως η κόρη μας είχε μία περίπλοκη καρδιακή ασθένεια, που προκαλούσε ένα σημαντικό μειονέκτημα στην λειτουργία της καρδιάς της, που δεν θα της επέτρεπε να ζήσει. Η κόρη μας Ρόμι γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου μετά από έξι μήνες κύησης. Η κόρη μας ήταν ένα τέλει μωράκι, το μόνο που της έλειπε  ήταν μία υγιής και καλά αναπτυγμένη μικρή καρδούλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις σκέψεις σας για μας. Έχουμε απενεργοποιήσει τα σχόλια για να προχωρήσουμε βήμα βήμα. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία μας και μην γράψετε μηνύματα, ξέρουμε πως είστε εκεί για μας». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierre Lees-Melou (@pleesmelou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ