Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε οκταμελής οικογένεια

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ. Οκτώ άνθρωποι – μεταξύ των οποίων πέντε ανήλικοι – εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε ένα σπίτι στη Γιούτα την Τετάρτη.

Οι τρεις ενήλικοι και τα πέντε παιδιά, βρέθηκαν όλοι νεκροί με τραύματα από πυροβολισμό, όταν αστυνομικοί του τμήματος Enoch επισκέφτηκαν ένα σπίτι στο Albert Drive κατά τη διάρκεια ελέγχου κοινωνικής πρόνοιας, ανακοίνωσαν οι Αρχές. Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα ήταν μέλη μιας οικογένειας. Τα μέλη της κοινότητας είπαν ότι ήταν μια τυπική, στοργική οικογένεια, ενεργή στην κοινότητα. Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, πρόσφατα η σύζυγος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

«Αυτή τη στιγμή, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει απειλή για το κοινό ή ότι υπάρχουν ύποπτοι ελεύθεροι», δήλωσε η αστυνομία του Enoch σε δελτίο Τύπου.  «Αισθάνομαι απαίσια, ήταν απλά πολύ ωραίοι άνθρωποι», είπε ο γείτονας της οικογένειας, Tom Deville.

Οι ηλικίες των παιδιών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.  Οι πέντε ανήλικοι ήταν όλοι μαθητές στη σχολική περιφέρεια Iron County. Η περιφέρεια είπε ότι μια Ομάδα Παρέμβασης Κρίσεων θα βρίσκεται στα σχολεία για να βοηθήσει τους μαθητές και το προσωπικό που χρειάζονται βοήθεια για να αντιμετωπίσουν συναισθηματικά το περιστατικό.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία είπε ότι περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν αργότερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ