Φρίκη στις ΗΠΑ: Πάτησε τον 6χρονο γιο της με το αμάξι – Τον πέταξε σε ποτάμι και δήλωσε την εξαφάνισή του – ΦΩΤΟ

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα παιδί έξι ετών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η 29χρονη από το Οχάιο σκότωσε το παιδί της πατώντας το με το αυτοκίνητό της στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμάκι του σε ποτάμι και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Η 29χρονη δήλωσε την εξαφάνιση την Κυριακή. Αστυνομικοί και πολίτες ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν το άτυχο παιδί.

Οι Αρχές στο πλαίσιο των ερευνών ανέκριναν την 29χρονη μητέρα και τον 42χρονο σύντροφό της και παραδέχτηκαν ότι ο 6χρονος είχε πεθάνει λίγες μέρες νωρίτερα. Το ζευγάρι ομολόγησε ότι το παιδί έχασε τη ζωή του στο Preble County και στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό του στη Μιντλτάουν, την πόλη κατοικίας τους, όπου και την πέταξαν σε ποτάμι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η 29χρονη είχε πάει τον 6χρονο στο Rush Run Park με σκοπό να τον παρατήσει εκεί. Ο 6χρονος όταν αντιλήφθηκε ότι θα τον εγκατέλειπε η μητέρα του προσπάθησε να γραπωθεί από το αυτοκίνητο. Εκείνη προσπαθώντας να φύγει χτύπησε το παιδί με μεγάλη ταχύτητα και το τραυμάτισε θανάσιμα.

Τόσο η μητέρα του 6χρονου, όσο και ο 42χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ