Φρίκη στις ΗΠΑ: 31χρονη σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της και αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα – ΒΙΝΤΕΟ

Φρίκη προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μία 31χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της πέφτοντας από γέφυρα, αφού σκότωσε τα δύο δίδυμα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε, έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε στις τοπικές Αρχές από αυτόπτη μάρτυρα, που είδε την 31χρονη Catorreia Hutto να «βουτάει» στο κενό από τη γέφυρα, στη λίμνη Τζέσαπ, σύμφωνα με το NBC.

Οι αρχές μετέβησαν άμεσα στο σημείο και ανέσυραν και ταυτοποίησαν τη σορό της 31χρονης. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της στο Σάνφορντ, όπου αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα: Τα δύο νεκρά παιδιά της στα κρεβάτια τους.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου των παιδιών θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στις σορούς τους. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα όπλο, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποιο εμφανές τραύμα από πυροβολισμό στα παιδιά.

Τα αδέλφια, ο Αχμέντ και η Άβα ήταν παιδιά ΑμεΑ και όπως διαπιστώθηκε από έρευνα δεν είχαν πάει στο σχολείο από τις 13 Οκτωβρίου, ενώ στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε αρκετά έπιπλα, ούτε πολύ φαγητό.

Η μητέρα της 31χρονης δήλωσε ότι η κόρη της έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, με την έρευνα για την υπόθεση να συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ