Φρίκη στην Ιρλανδία: Μητέρα σκότωσε τον οκτώ μηνών γιο της

Σοκαρισμένη η Ιρλανδία παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του οκτώ μηνών, Λίαμ. Η μητέρα συνελήφθη για τον φόνο του μωρού της, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας της κόρης της, η οποία είναι δύο ετών. Η 29χρονη Raluca Tagani θα οδηγηθεί στο δικαστήριο μέσα στην ημέρα. Οι αστυνομικές αρχές της βόρειας Ιρλανδίας ανέφεραν στο twitter ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος της μητέρας των δύο παιδιών. “Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από την επίθεση και παραμένει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί λένε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινότητα για την υποστήριξη και την υπομονή κατά τη διάρκεια της έρευνας για την σοκαριστική δολοφονία που έγινε το βράδυ της Τρίτης. Όποιος έχει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας” σημειώνεται.

Νωρίτερα, ο πατέρας του μωρού, με δάκρυα στα μάτια, πήγε στην ολονυχτία, μετά τη σύλληψη της συζύγου του. Ο τραγικός πατέρας θα ταξίδευε από τη Βρετανία στην Ιρλανδία για τη βάπτιση του παιδιού, αλλά τώρα αναγκάστηκε να κάνει νωρίτερα το ταξίδι για να παραστεί στην κηδεία.

Μιλώντας σε όσους πήγαν στην ολονυχτία είπε: “η καρδιά μου έχει ραγίσει, αλλά σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη”.

Η Ταγκάνι, που κατάγεται από τη Ρουμανία, αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την υποτιθέμενη επίθεση από αγνώστους, αλλά η αστυνομία γρήγορα ανακάλυψε τη σκληρή αλήθεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ