Φρίκη στην Αριζόνα: Μητέρα έπνιξε τα τρία της παιδιά – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τρία της μικρά παιδιά έπνιξε γυναίκα στην Αριζόνα και πλέον βρίσκεται φυλακισμένη και αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού. Η γυναίκα αν και δήλωσε αθώα και στις τρεις κατηγορίες, φέρεται να ομολόγησε στην αστυνομία ότι σκότωσε τον τρίχρονο γιο της Ζέιν Χένρι και τις δύο κόρες της Μιράγα Χένρι, δύο ετών, και την Καταλάγια Χένρι 7 μηνών.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Χένρι μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με μέλη της οικογένειάς της και υποστήριξε ότι είχε πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι γινόταν. Την ώρα που σκότωνε τα παιδιά της λέγεται ότι τους τραγουδούσε νανουρίσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ζέιν προσπάθησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να πειράξει τη Μιράγια και της έριξε γροθιά στη διάρκεια της μάχης τους. Επίσης την έγδαρε και την τσίμπησε στο στήθος παλεύοντας να απελευθερωθεί ενώ έπνιγε τον ίδιο. Η Καταλάγια ήταν το τρίτο και τελευταίο θύμα της.

“Ένιωθα ότι έχανα το μυαλό μου” είπε η Χένρι στη θεία της και συνέχισε “δεν ήξερα τι γινόταν. Σου είπα ότι αισθανόμουν ότι έχανα το μυαλό μου, επειδή δεν καταλάβαινα γιατί εσείς, γιατί όλοι συμπεριφερόσασταν όπως συμπεριφερόσασταν. Δεν καταλάβαινα, είχα πάρει ναρκωτικά. Είχα φρικάρει και δεν ήξερα τι να κάνω. Ξέρω ότι φοβόμουν”. Στη διάρκεια της εξάλεπτης επικοινωνίας τους, η Χενρι είπε στη θεία της ότι η οικογένειά της δεν πήρε σοβαρά τους ισχυρισμούς της για τα θέματα ψυχικής υγείας.

https://media.enikos.gr/data/temp/738796_6cc3dd88c5-85ac9b24003ef3d2.jfif

“Αυτό είναι το σημείο που λέω διαρκώς. Ένιωθα ότι έχανα το μυαλό μου, δεν ήξερα τι γινόταν. Προσπάθησα να μιλήσω σε κάποιον, λένε ότι ήμουν ηλίθια ή ότι φοβόμουν και δεν ήξερα τι έλεγα” είπε και κατηγόρησε τους συγγενείς της ότι δεν την άφηναν να βγαίνει “είπες ότι δεν μπορούσα να πάω στο μαγαζί εξαιτίας των μωρών και αυτό και εκείνο. Ήμουν παγιδευμένη στο σπίτι και ένιωθα ότι τρελαινόμουν”. Μετά η Χένρι είπε στη θεία της ότι δεν θυμάται να σκοτώνει τα παιδιά και πως δεν ήταν ο εαυτός της τη μέρα του φονικού. “Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν μπορώ να αντιληφθώ τι έχεις κάνει” είπε η θεία στην ανιψιά της. Η δίκη της Χένρι είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου. Το τριπλό φονικό έγινε τον Ιανουάριο.

Πηγή: People.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ