Φρίκη στη Βρετανία: Ζευγάρι βίασε δύο παιδιά

Σε 22 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία για τον βιασμό δύο παιδιών κάτω των 10 ετών. Ο 37χρονος Κέβιν Προύιτ και η 30χρονη Ρέιτσελ Μπάροους καταδικάστηκαν για τη “φριχτή εκστρατεία κακοποίησης”. Οι δυο τους εξανάγκασαν τα δύο μικρά παιδιά να υποφέρουν απάνθρωπες και σαδιστικές πράξεις και μάλιστα κρατούσαν και υλικό από αυτήν τη φρίκη.

Η αστυνομία άρχισε τη σχετική έρευνα τον περασμένο Απρίλιο αφού αξιωματικοί βρήκαν ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων με απρεπές υλικό και ακατάλληλα μηνύματα στο τηλέφωνο του Προύιτ. Αφού ερεύνησαν τις οικίες και των δύο καταδικασθέντων, βρέθηκαν στα κινητά, τα τάμπλετ και σε άλλες συσκευές φωτογραφίες και βίντεο από φριχτά εγκλήματα.

Σε κάποια από τα βίντεο καταγράφονταν τα δύο παιδιά να κλαίνε και να φωνάζουν, σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο του Ίπσουιτς. Ψυχολόγοι κατέθεσαν ότι και τα δύο θύματα πιθανόν να αναπτύξουν διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD).

Οι αξιωματικοί βρήκαν και συζήτηση στο Skype ανάμεσα στο ζευγάρι όπου συζητούσαν τα σχέδιά τους για τη σεξουαλική βία. Η φριχτή κακοποίηση κατά των δύο παιδιών διήρκεσε από τον Ιανουάριο πέρυσι ως την αρχή του πρώτου lockdown στο τέλος Μαρτίου το 2020. Ο συνήγορος της γυναίκας είπε ότι αυτή είχε χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και πλανεύτηκε από τον Προύιτ αλλά έχει μετανιώσει για τις πράξεις της. Και οι δύο, από το Σάφολκ, παραδέχτηκαν τον βιασμό, σεξουαλική επίθεση και τη λήψη άσεμνων φωτογραφιών.

Πηγή: Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ