Φρίκη στη Φλόριντα: 19χρονος σκότωσε δύο γυναίκες – Η διάρρηξη και ο διπλός φόνος με κουζινομάχαιρο

Ένας 19χρονος από την Φλόριντα των ΗΠΑ, ομολόγησε ότι σκότωσε δύο γυναίκες. Όπως είπε στους αστυνομικούς παρακολούθησε τα δύο θύματά του μέχρι το σπίτι τους. Όταν έπεσαν για ύπνο εισέβαλε στο σπίτι από το παράθυρο και τις σκότωσε. Ο διπλός φόνος στην περιοχή Largo, το βράδυ της Δευτέρας μάλλον ήταν μια τυχαία επίθεση και τα θύματα δεν γνώριζαν τον δράστη.

Ο δολοφόνος είδε τις δύο γυναίκες έξω και τις ακολούθησε.

Ο δράστης είναι ο Sage Curry και αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για φόνο αλλά και διάρρηξη.

Τα θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά οι γείτονες δήλωσαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι στο σπίτι έμενε μια μητέρα με την κόρη της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Curry ομολόγησε ότι μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο του υπνοδωματίου, άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις δύο γυναίκες.

Φέρεται να μαχαίρωσε την πρώτη γυναίκα στο στήθος πολλές φορές ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια επιτέθηκε στη δεύτερη γυναίκα όταν ήρθε να υπερασπιστεί το θύμα. Ο 19χρονος τραυματίστηκε από το δεύτερο θύμα και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα για τις πληγές του. Φίλοι και γνωστοί του δράστη είπαν ότι ήταν σοκαρισμένοι όταν άκουσαν τι είχε κάνει. “Μόνο σοκ συνολικά, δεν θα σκεφτόμουν ότι κάποιος σαν κι αυτόν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τόσο σοκαρισμένος είμαι», είπε ο πρώην συνάδελφος του, Jordan Martin, ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε τον Curry ως καλό και ήσυχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ