Φρίκη από τη Β.Κορέα: Τρώνε τα παιδιά τους;

Φρίκη από τη Β.Κορέα: Τρώνε τα παιδιά τους ;

Μία φρικτή αποκάλυψη που δημοσιεύουν οι Sunday Times, προκαλεί ανατριχίλα. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για Βορειοκορεάτες που τρώνε πτώματα για να ζήσουν, ακόμη και για γονείς που χρειάστηκε να φάνε τα παιδιά τους.

Οι Sunday Times, μεταφέρουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα, καθώς όπως αναφέρουν, τον τελευταίο καιρό, γίνεται έντονη προπαγάνδα για τον λιμό που μαστίζει τη χώρα.

Το δημοσίευμα, επικαλείται πηγές από την Βόρεια Κορέα, που αναφέρουν ότι εκτελέστηκε άνδρας, επειδή σκότωσε τα δύο του παιδιά για να τα φάει.

Οι ίδιες πηγές, αποκαλύπτουν ότι ένας άλλος άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος, τρελαμένος από την πείνα, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του.

Το δημοσίευμα ουσιαστικά επιβεβαιώνει και το πρακτορείο Asia Press, το οποίο τονίζει ότι έχει στρατολογήσει ομάδα πολιτών-δημοσιογράφων που βρίσκονται σε βορειοκορεατικό έδαφος, καθώς και ότι η πείνα που μαστίζει την περιοχή έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.

Από ην Βόρεια Κορέα δεν έχουν διαψεύσει η επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο οι Sunday Times, χαρακτηρίζουν έγκυρες τις πηγές τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ