Φρανκ Σινάτρα: Οι λόγοι που πίστευε ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Φρανκ Σινάτρα πάντα πίστευε ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε. Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών τον Αύγουστο του 1962, όμως ο διάσημος τραγουδιστής δεν σταμάτησε ποτέ να υποστηρίζει ότι ο θάνατός της συνδεόταν με τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι και τον αδελφό του, Ρόμπερτ. Στο βιβλίο με τίτλο «Sinatra And Me: In The Wee Small Hours», ο πρώην μάνατζερ και στενός φίλος του Φρανκ Σινάτρα, Τόνι Οπεντισάνο γράφει ότι «Ο Φρανκ πίστευε ότι δολοφονήθηκε και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Ο πρώην μάνατζερ ισχυρίζεται ότι συχνά εκμυστηρευόταν πράγματα στον Σινάτρα, καθώς οι δύο τους είχαν πολύ στενή σχέση. Μετά το τέλος των ερωτικών της σχέσεων με τα δύο αδέλφια, η ντίβα είχε “εξοστρακιστεί” και από τους δύο. Τότε η Μέριλιν είπε στον Φρανκ ότι “δεν καταλάβαινε γιατί την είχα αποκόψει εντελώς, μόλις σταμάτησε να κάνει σεξ μαζί τους”.

Λίγο πριν από τον θάνατό της, η Μονρόε διέμενε στο Cal Neva Lodge, κοντά στη λίμνη Ταχόε. Ο Σινάτρα ήταν συνιδιοκτήτης του και στο βιβλίο αναφέρεται ότι η Μέριλιν έμεινε εκεί με τον πρώην σύζυγό της, Joe DiMaggio.

Η Μονρόε επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο, αλλά πέθανε πριν προλάβει να γίνει. Σύμφωνα με το βιβλίο, θα ανακοίνωνε την επανασύνδεσή της με τον ΝτιΜάτζιο. Πολλοί πίστευαν ότι την έκαναν να σιωπήσει λόγω του φόβου ότι θα χρησιμοποιούσε την εκδήλωση για να δημοσιοποιήσει μυστικά σχετικά με τις σχέσεις της με τους Κένεντι.

«Ο Φρανκ πίστευε ότι αν δεν είχε ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου, θα ζούσε πολύ περισσότερο» τονίζεται.

Πηγή: The Independent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ