Φουντώνουν οι φήμες περί μυστικού τάφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Φουντώνουν οι φήμες για μυστικό τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα 20 και πλέον χρόνια από το θάνατό της.

Η “θλιμμένη πριγκίπισσα”, όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ