Φωτιά στη Ρόδο: Jet2 και TUI ακυρώνουν τις πτήσεις τους προς το νησί

Η Jet2 ακυρώνει σήμερα όλες τις πτήσεις της στη Ρόδο και η TUI ακύρωσε όλες τις εξερχόμενες πτήσεις προς το ελληνικό νησί μέχρι και την Τρίτη λόγω της φωτιάς που μαίνεται για 6η ημέρα. 

Η Jet2 ανέφερε σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twitter: «Ακυρώσαμε όλες τις πτήσεις και τα ταξιδιωτικά πακέτα που πρόκειται να αναχωρήσουν για τη Ρόδο σήμερα (πέντε πτήσεις συνολικά)… Τα πέντε αεροπλάνα θα αναχωρήσουν προς τη Ρόδο χωρίς επιβάτες-πελάτες, ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε πελάτες πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με τις προγραμματισμένες πτήσεις τους».

 

Σε νεότερη ανακοίνωση, η Jet2 αναφέρει ότι ακύρωσε όλες τις πτήσεις και τα ταξιδιωτικά πακέτα που αναμένονταν να αναχωρήσουν στη Ρόδο έως και την 30ή Ιουλίου.

«Λόγω αυτών των έκτακτων συνθηκών, ακυρώσαμε έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου όλες τις πτήσεις και τα πακέτο που πρόκειται να αναχωρήσουν για τη Ρόδο», ανέφερε η ανακοίνωση στο Twitter. «Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το σωστό για όλους».

Η TUI ανέφερε στον ιστότοπό της: «Ακυρώσαμε όλες τις εξερχόμενες πτήσεις προς τη Ρόδο έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου. Οι πελάτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Ρόδο θα επιστρέψουν με την προβλεπόμενη πτήση πίσω στις πατρίδες τους».

Και η EasyJet ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της προς τη Ρόδο εξακολουθούν να πραγματοποιούνται- αλλά η εταιρεία ακύρωσε όλα τα πακέτα διακοπών στο ελληνικό νησί μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με το BBC.

Ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά, η EasyJet ανέφερε ότι όποιος έχει κάνει κράτηση για να ταξιδέψει πριν από τις 29 Ιουλίου μπορεί να αλλάξει δωρεάν την πτήση του σε άλλη ημερομηνία ή να ζητήσει voucher. «Επικοινωνούμε με πελάτες που ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν στη Ρόδο έως τις 29 Ιουλίου για να συζητήσουμε τις επιλογές τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που μετέδωσε το BBC.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ