Φλόριντα: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης που πέθανε όταν παγιδεύτηκε σε παράθυρο ξενοδοχείου

Φρικτό θάνατο βρήκε η 22χρονη Sydney Therriault από το Μέριλαντ όταν παγιδεύτηκε στο παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Φλόριντα.

Σύμφωνα από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο θάνατος της άτυχης 22χρονης προκλήθηκε από μηχανική ασφυξία, η οποία συμβαίνει λόγω της έλλειψης παροχής αέρα των πνευμόνων και των αεραγωγών λόγω διαφόρων μηχανικών εμποδίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Pelican RV Resort & Marina στο Grassy Key της Φλόριντα. Η Sydney Therriault φέρεται να είχε ξεχάσει το κλειδί του δωματίου στο οποίο διέμενε και αποφάσισε να εισέλθει σε αυτό μέσω του παραθύρου. Στην προσπάθεια της να μπει κόλλησε στο παράθυρο και της προκλήθηκε ασφυξία.

Η μητέρα της 22χρονης σε ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε ότι η κόρη της πέθανε κάνοντας αυτό που ήξερε καλύτερα να κάνει και αυτό ήταν να απολαμβάνει τη ζωή. “Δεν είχε το κλειδί του δωματίου και αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα με αυτή την ατρόμητη αυτοπεποίθηση της μπαίνοντας μέσα από το παράθυρο. Όπως γνωρίζετε τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν καλά”, είπε η μητέρα της 22χρονης σημειώνοντας πως ήταν πολύ ταλαντούχα και ότι ζωγράφιζε από μικρή.

“Ήταν μόλις δύο – τριών ετών και ξυπνούσαμε το πρωί και βλέπαμε τα σχέδια που είχε ζωγραφίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλές φορές μας ξυπνούσε τα μεσάνυχτα για να μας δείξει τις δημιουργίες της. Άγγιξε αμέτρητες ζωές με πολλούς τρόπους. Η Sydney έζησε την κάθε στιγμή της ζωής της στο έπακρο. Αυτό θα κάνουμε και εμείς”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: fox23.com, nypost.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ