Φιλιππίνες: Η στιγμή που ψάρι αρπάζει κινητό τηλέφωνο από τα χέρια γυναίκας – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Έκπληκτη έμεινε μία γυναίκα στις Φιλιππίνες όταν διαπίστωσε ότι ένα ψάρι της άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της.

Η Νερέσα Ουρσάλ Μακιλάν βρισκόταν σε μία βάρκα ανοιχτά των ακτών των Φιλιππίνων. Σε κάποια στιγμή αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία με την φίλη της και πήρε πόζα. Στα χέρια της κρατούσε το κινητό τηλέφωνο της και είχε αφήσει στα πόδια της ένα μπουκάλι με νερό.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα ψάρι πετάγεται στον αέρα, χτυπάει το κινητό τηλέφωνο της με ταχύτητα και το ρίχνει μέσα στην θάλασσα. Όταν η γυναίκα κατάλαβε ότι είχε χάσει το κινητό το βλέμμα της ήταν έντρομο.

Όπως ανέφερε η ξαδέρφη της γυναίκας Σα Ουρσάλ, η οποία την τραβούσε φωτογραφία εκείνη την στιγμή, είχε επιβιβαστεί στην βάρκα προκειμένου να επισκεφθούν το νεκροταφείο και το μνήμα της θείας τους. Μετά το περιστατικό ζήτησαν βοήθεια από τον οδηγό της βάρκας που τους επέτρεψε να γυρίσουν πίσω. Οι γυναίκες βούτηξαν στη ν θάλασσα για να βρουν το τηλέφωνο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μερικές ώρες μετά οι γυναίκες είχαν μία δεύτερη έκπληξη. Ένας περαστικός βρήκε το τηλέφωνο στην παραλία και τους το επέστρεψε. Το τηλέφωνο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από το χτύπημα αλλά και από το νερό. Τελικά ο αδερφός της Νερέσα Ουρσάλ και η γυναίκα του αποφάσισαν να της αγοράσουν ένα καινούργιο τηλέφωνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ