Φιλάνθρωπος η Τζούλια Ρόμπερτς- Στηρίζει τους πρόσφυγες

Στο πλευρό των προσφύγων βρίσκεται η Τζούλια Ρόμπερτς η οποία έδειξε το φιλάνθρωπο πρόσωπό της στηρίζοντας κατάστημα που άνοιξε στο Λονδίνο, όπου οι πελάτες του μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα, ρούχα και ακόμη και εκπαίδευση για τους πρόσφυγες σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Το κατάστημα «Choose Love», μια πρωτοβουλία της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help Refugees, άνοιξε στην οδό Κάρναμπι, στο Λονδίνο, ενώ ένα δεύτερο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει στο Ουέστ Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη “Help Refugees”, όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε προγράμματα για τους πρόσφυγες, ενώ ο χώρος του καταστήματος δόθηκε δωρεάν και το προσωπικό του είναι εθελοντές.

Η Τζούλια Ρόμπερτς βοήθησε στην όλη προσπάθεια επιλέγοντας να φορέσει ένα μπλουζάκι “Choose Love” στο κόκκινο χαλί, σε πολλές εκδηλώσεις και αναρτώντας στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο, ενώ το δοκιμάζει.

Το κατάστημα στο Λονδίνο, το οποία θα παραμείνει ανοικτό έως τον Ιανουάριο, συγκέντρωσε περισσότερες από 750.000 λίρες, όταν άνοιξε τις πύλες του για το κοινό πέρυσι.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ