Φάρατζ: Ο Τραμπ ανησυχεί ότι μπορεί να καθυστερήσει το Brexit

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του ότι το Brexit μπορεί να καθυστερήσει πολύ, δήλωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ, έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο.

Ο λαϊκιστής αρχηγός του κόμματος Brexit έκανε λόγο για μια “καλή συνάντηση” με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία.

“Καλή συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ -πιστεύει πράγματι στο Brexit και λατρεύει το ταξίδι του στο Λονδίνο”, έγραψε στο Twitter ο Φάρατζ.

Υπενθυμίζεται ότι το ευρωφοβικό κόμμα του Φάρατζ κατέκτησε μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές που διεξήχθησαν στη Βρετανία.

“Ο Τραμπ πιστεύει απόλυτα στο Brexit, πιστεύει ότι είναι το σωστό για τη χώρα και ανησυχεί που φαίνεται ότι θα καθυστερήσει παρα πολύ καιρό”, είπε ο Φαρατζ στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον σταθμό LBC, μετά τη συνάντησή του με τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Φάρατζ ήταν ένας από τους πρώτους Βρετανούς που επισκέφθηκαν τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη μετά την προεδρική εκλογή του το 2016 και ο Αμερικανός πρόεδρος τον αποκάλεσε πρόσφατα “φίλο του”. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο στην εφημερίδα Sunday Times, ο Τραμπ είπε: “Μου αρέσει ο Νάιτζελ. Έχει πολλά να προσφέρει, είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ